Lån til et usædvanligt godt tilbud

20 oktober 2020 Lotte Hindsberg

Du har lige fundet et ualmindeligt godt tilbud på en rejse til dig og din kæreste. Desværre er kontoen tom men til den 1 har du råd til at betale for rejsen. Det er på sådan et tidspunkt at et online lån er ideelt.

Du kan låne og have pengene til at betale for rejsen indenfor 24 timer. Det kan f.eks. være at du låner hos https://ikanobank.dk

Fordelen ved online lån cr. at låne hos din almindelige bank er at det er nemt og hurtigt at låne. Et lån hos banken tager ofte 2-3 uger at gennemgå ansøgningen og så er tilbudet ofte for sent at sige ja tak til.

Sikre at du har råd

Inden du låner og det er uanset om det er flere milioner eller blot et par tusinde kr. er det vigtigt at du har råd til at betale lånet tilbage. Derfor er det en god ide at starte med at sikre et godt økonomisk overblik. 

Start med at skrive ned hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du som udgangspunkt kan betale tilbage på et lån. Har du flere små lån kan du overveje om det er en god ide at låne ekstra og betale de små lån tilbage. Som udgangspunkt er et stort lån billigere at tilbage betale end mange små lån. 

Søg flere lån

Når du skal søge et lån, så brug den tid det tager at søge flere. Gerne mere end 3. Det er nemt og hurtigt at søge, så det er tid der er givet godt ud. Det skal være lån du kan sammenligne. Du skal som udgangspunkt sammenligne ÅOP, rentesats, gebyr og hvad banken har af tilbagebetalings betingelser. Kan du ikke betale lånet tilbage før tid, bør du som udgangspunkt sige nej tak og finde et andet lån.

Flere Nyheder